CartDin varukorg är tom!
  • Följ oss      mohedaclogs          

  • Leverans från oss inom 2-5 arbetsdagar! Fri frakt vid köp över 599 kr!

TRÄSKO STANDARD

Träskor- Tofflor- Träpjuck- Toffels- Träller... Kärt barn har ju som bekant många namn. 
Ett hem är inte ett hem utan ett, eller varför inte flera par träller innanför dörren. Gott att hoppa i när man enkelt ska springa över till grannen, hämta posten eller ut med soporna…
Föredrar du de traditionella färgerna som exempelvis svart eller vitt? Eller föredrar du blommiga mönster, eller rosa? Våra träskor finns i en mängd olika färger och sortimentet är bredare än man kan tro. 
Skinnen vi använder är garvade på olika sätt för att få fram olika finish och känsla på skon. Nubuk är ett genomfärgat mjukt och följsamt skinn. Pull up skinnet är även det ett genomfärgat och mjukt skinn som vid användning skiftar i färg på ovansidan för att få en melerad och cool effekt. Vi erbjuder även skinn i äkta läder med en tunn folie för extra skydd.
Träskons botten tillverkas till största del av träslaget Al på grund av dess lätta tyngd och hårda material. Träbotten kan betsas efter önskad färg och mörkhetsgrad. Enbart fantasin sätter gränser!
Träskor från Moheda representerar traditionellt hantverk som under generationer byggt upp en unik kompetens som alltid gått hand i hand med den tekniska utvecklingen. Våra trätofflor står för hållbarhet såväl som fotriktighet. Vårt breda sortiment matchas effektivt mot bredden på vår kundkrets.
Under lång tid har våra produkter varit själva definitionen av denna typ av hantverksskicklighet, det har tillverkats träskor i Sverige under århundraden.
Kvalitet och pålitlighet går alltid hand i hand i vår verksamhet. Våra kunder är vana att få en riktigt bra produkt till ett bra pris.
Du är varmt välkommen att bli en av dem. Våra trätofflor har under generationer visat vad de går för.

 

 

Produkter
Övrigt